LITTLE KNOWN FACTS ABOUT تخریب ساختمان در تهران.

Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.

Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.

Blog Article

متأسفانه بسیاری از کارفرمایان بوده اند که به دلیل کاهش هزینه ها از افراد غیر متخصص و یا اصطلاحاً کارگر میدانی استفاده کرده اند و امروز به دلیل خسارت های جانی مجبور به پرداخت دیه های سنگین شده اند. رعایت اصول ایمنی و همچنین نحوه تخریب ساختمان حتی برای تخریب یک دیوار ساده و یا حتی تخریب شومینه نیازمند دانش مهندسی است و در صورتی که این دانش وجود نداشته باشد ایجاد خسارت تقریباً قطعی است. باید در نظر داشت که استفاده از یک مهندس باتجربه و آشنا به زیر و بم ساختمان در تخریب ساختمان اصل اول در کاهش هزینه های بعدی است. رعایت نکات ایمنی در تخریب ساختمان مهمترین بخش کار را تشکیل میدهد. همچنین استفاده از استادکاران ماهر تخریب ساختمان و کارگران باتجربه و آموزش دیده میتواند از بروز حوادث خطرناک جلوگیری کند. به عنوان یک توصیه همواره استفاده از شرکت های پیمانکاری معتبر و مهندسی از بروز حوادثی جبران ناپذیر جانی و مالی جلوگیری میکند. همچنین نظارت یک مهندس آشنا به زیر و بم ساختمان و با تجربه میتواند خیال کارفرما را از اجرای صحیح و بی دردسر تخریب ساختمان راحت کند.

ساعت ۸:۳۰: به گفتهٔ رئیس جمعیت هلال‌احمر عملیات جستجو در طبقات فوقانی به پایان رسیده و گروه‌های جستجوگر درتلاش برای ایجاد ۶ منفذ ورودی به زیرزمین ساختمان هستند.

در صورت تغییر نقشه ساختمان کارشناسان شهرداری ناحیه که پروژه در آن منطقه واقع است باید از کم و کیف کار باخبر باشند در غیر اینصورت دچار مشکلات قانونی خواهید شد.

به گفتهٔ معاون سازمان منطقه آزاد اروندپژمان فرجی، روند تخریب بقایای متروپل به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء محول شد.[۷۱] خبرگزاری تسنیم که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در ۲۰ تیر ۱۴۰۱ گزارش داد که تا آن تاریخ، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به‌عنوان ۲۰ درصد پیش‌پرداخت مبلغ قرارداد به قرارگاه خاتم‌الانبیاء پرداخت شده است.[۷۲]

مریم و رامین به همراه شیرین معصومی (خواهر رامین) در این حادثه کشته شدند.[۸۳][۸۴]

ایجاد حریم بایستی طبق قانون دوازدهم مقررات ملی ساختمان و بخشنامه های شهرداری صورت بگیرد. از اینرو در این مرحله نیازمند گرفتن مجوز از شهرداری هستند .

خاکبرداری طبق نقشه مهندس معمار انجام میشه و بعد از اتمام عملیات خاکبرداری ، بلافاصله ساخت بنای جدید باید ادامه پیدا کنه. 

↑ «وقتی سفیر «ملکه» دلسوز آبادان می‌شود

در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابان‌ها دست به راهپیمایی زده و به وقوع این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاست‌های جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانه‌های رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]

↑ «آخرین دادگاه علنی متروپل در اهواز برگزار شد / تشریح جلسه از زبان رئیس دادگستری خوزستان». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۸-۰۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۸-۱۰.

وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفت: «در هیچ حادثه ای در کشور این میزان ماشین‌آلات متنوع و متعدد مهیا نشده است. تقریباً تمام تجهیزات لازم شامل انواع جرثقیل‌ها، بیل مکانیکی، برش پلاسمایی، کاتر و… به منظور آواربرداری به محل اعزام شده است و بیش از این تعداد، مکان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان گنجایش حضور ماشین‌آلات را ندارد.»

رئیس‌جمهور ایران (۱۴۰۳–۱۴۰۰) • رئیس قوه قضائیه (۱۴۰۰–۱۳۹۷) • نماینده مجلس خبرگان رهبری (۱۴۰۳–۱۳۸۵)

همچنین از آنجایی که تجمع نخاله ساختمانی ناشی از تخریب دیوار و تخریب کف در معابر عمومی شهری پیگرد قضایی دارد و ممکن است منجر به تعلیق جواز بازسازی ساختمان در تهران از سوی شهرداری شود حمل نخاله ساختمانی به مراکز مجاز در اسرع وقت توسط کارگران ماهر به صورتی که منجر به آزار و اذیت و ضرر و زیان به دیگر همسایگان نشود از مهمترین بخش های تخریب میباشد.

اگرچه عملیات تخریب در شهرهای شلوغ ، مثل تخریب ساختمان در تهران ، همیشه در بافت فرسوده داخل شهری هست و نیاز به سوال در این مورد نیست.

Report this page